Skozi desetletje se je DIGITALNI TISK izpopolnil in je postal prva izbira za tisk manjših in srednje velikih količin.

Prilagodljivost, cenovna konkurenčnost, kvaliteta primerljiva z offsetnim in predvsem časovna odzivnost (večina tiskovin je pripravljena že naslednji dan) so ključne prednosti zakaj se odločiti za digitalni tisk. Z vrhunskimi stroji vam vedno znova zagotavljamo izredno kvaliteten izpis po konkurenčni ceni.

Digitalni tisk je tudi bolj ekološki saj natisnemo samo toliko izvodov kot jih v resnici potrebujemo, s čimer zavržemo minimalno količino papirja. Prava izbira za digitalni tisk in ostale tiskovine.

Vizitke

Vizitke so prvo in zelo pomembno prodajno orodje, zato morajo vizitke prejemniku neposredno izražati vašo dodano vrednost, suverenost in zanesljivost. Na voljo je mnogo različnih materialov in dimenzij, zato izberite sebi najbližjo kombinacijo.Uporabljamo samo najboljše papirje do gramature 350g. Možna je dodatna plastifikacija, ki vizitkam daje dodano zaščito in trdnost. S pravo izbiro pritegnete svoje poslovne partnerje, da si bojo z veseljem shranili vašo poslovno vizitko.

Vabila in čestitke

Natisnemo vam vabila za najrazličnejše priložnosti. Poudarek dajemo na primerni izbiri papirja in dodelavi. Na voljo pa je tudi širok izbor primernih ovojnic.

Tisk nalepk in etiket

Tisk nalepk za notranjo in zunanjo uporabo. Za odpornost na mehanske vplive se uporabi laminacija za dodatno zaščito. Možnost obreza nalepk po konturi.

Tisk katalogov in brošur

Lično oblikovani in natisnjeni katalogi so odlična predstavitev vaše dejavnosti. Možnosti izbire in kombinacij so neskončne, izkoristite jih, z veseljem vam bomo svetovali.

Tisk zloženk

Na voljo so zloženke dimenzij do formata 320x450mm. Izbirate lahko med različnimi načini zgibanja ali žleblenja. Uporabljajo se kot predstavnostna tiskovina za različne aktivnosti podjetja

Tisk plakatov

Za namen obveščanja večjega števila ljudi, so plakati idealna tiskovina. Na voljo je basic in premium material, odvisno od potrebe kvalitete tiska. Dimenzija je neomejene dolžine in širine do 160cm.

Tisk kuvert

Potiskane kuverte zagotovo pritegnejo večjo pozornost kot običajne, zato so primerne za vse, ki želijo ohraniti prepoznavnost podjetja med konkurenco. Kuverte so na voljo v obliki amerikanke in format C5

Tisk letakov

Tisk letakov za različne priložnosti in potrebe. Najbolj primerna tiskovina za promocijo in pospeševanje prodaje. Izberite si najbolj optimalno kombinacijo po konkurenčnih cenah

Tisk jedilnikov in cenikov

Prava izbira za gostinsko, kozmetično in trgovinsko dejavnost. Možnost izbire različnih formatov in dodatne zaščite s plastificiranjem v mat ali sijaj izvedbi.

Tisk vstopnic

Tisk vstopnic za najrazličnejše prireditve. Kot dodatno storitev vam nudimo personalizacijo, številčenje-numeriranje in perforacijo. Vstopnice vam spnemo ali zlepimo za lažjo uporabo.

Tisk zbornikov

Zborniki se tiskajo v črno-beli ali barvni tehniki. Izberete lahko mehko vezavo, ki je optimalna za višje količine ali pa spiralno vezavo za manjše količine.